Ektenia Μηχανοργάνωση

Απλή, γρήγορη, προσιτή Μηχανοργάνωση.

210.8952.999 (09:00-20:00) Επικοινωνία
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg
  • slide5.jpg

Η σχέση μας με τα Social Media

Όλοι οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να εκφραστούν. Το Internet, είναι ο σύγχρονος τρόπος έκφρασης, τόσο για απλούς ανθρώπους, όσο και για επιχειρήσεις. Εμάς, μας αρέσει να μιλάμε, και να "ακουγόμαστε", άρα ήταν αναπόφευκτο να αποκτήσουμε κλίση στον τομέα!

Βασικοί τομείς

Branding

Ας το παραδεχτούμε. Τα social media είναι μια πλατφόρμα branding. "Branding", είναι η διαχείριση της ανάμνησης που έχει ένας επισκέπτης ή πελάτης, για εμάς. Branding είναι η προσπάθεια βελτίωσης της αναγνωρισιμότητάς σας στο κομμάτι της αγοράς που δραστηριοποιείστε, και στη συνέχεια η διατήρηση και επαύξηση της φήμης σας.

Διαβάστε περισσότερα

Τι κάνουμε διαφορετικά

Η βασική μας διαφορά από τον ανταγωνισμό, είναι οτι ο μόνος σκοπός μας είναι να "πουλήσετε" περισσότερο, και αυτό να συνεχιστεί σε βάθος χρόνου. Δεν μπορεί να το πετύχει αυτό κάποιος "σύμβουλος", αν δεν υπάρχει εμπειρία στην πώληση και το marketing.

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Social Media


facebook management twitter management facebook management youtube managementΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ SOCIAL MEDIA: Τα social media, είναι κάτι που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις πια. Για να διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ξέρετε οτι και για εσάς, είναι πλέον απαραίτητο να είσαι "μέσα". Το Internet Marketing, παγκοσμίως, πηγαίνει προς τα εκεί ταχύτατα

Tο τι σημαίνει αυτό, είναι μια μεγάλη συζήτηση, ας γραφτει απλά οτι ακόμα και μηχανές αναζήτησης όπως το Google, λαμβάνουν πια σοβαρά και την παρουσία σας στα social media.

Η Ektenia αναλαμβάνει να σας προβάλλει στα μέσα αυτά, με το σωστό ύφος και τις δοκιμασμένες αλλά και αν χρειαστεί καινοτόμες τεχνικές σε κάθε περίπτωση (copywriting, design, καμπάνιες προώθησης, facebook ads κ.α.).

estia-anthis

ΔΙΛΗΜΜΑ: Να εστιάσετε στην ιστοσελίδα σας, στο Facebook, ή σε κάτι άλλο; Η δική μας πρόταση, είναι η παράλληλη δράση Web - Social Media (Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn...). Παρουσία σε όλα, και τακτικότερη παρακολούθηση σε όσα είναι συναφή με εσάς.

ONE LOOK: Το σύγχρονο marketing προστάζει το "look and feel", ή "όψη", να είναι παρόμοιο, ώστε να υπάρχει συνοχή στην εικόνα μας. Το δόγμα μας είναι "μια επιχείρηση, μια βιτρίνα, μια συμπεριφορά". One 'you'.

"ONE LOOK", ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ: Nike

 nike website

Nike (www.nike.com) στο Web.                     

                

nike facebook

Στο Facebook (www.facebook.com/nike)

 

ΚΟΣΤΟΣ: Από 110€!

* Συνολική παρουσία, με δημιουργία των εταιρικών προφίλ σας στο Facebook, Twitter, Youtube, από 110€ + ΦΠΑ (για τα 3 μέσα). Συμπεριλαμβάνεται

     -δημιουργία γραφικών για τις εικόνες προφίλ του Facebook / Twitter / Youtube ή τοποθέτηση των δικών σας

     -τοποθέτηση εικόνων, κειμένων σας,

     -έλεγχος των κειμένων αυτών,

     -τοποθέτηση των εταιρικών σας video στο Youtube, ή συγκέντρωση ενός αριθμού video από π.χ. πελάτες ή προμηθευτές σας.

* δεν χρειάζεται για να χτίσει κανείς μια δυνατή παρουσία στο Facebook να δώσει μια μικρή περιουσία

* το κόστος για τη διαφήμιση στο Facebook, καθορίζεται από 1€ την ημέρα,

* κάθε κλίκ στη διαφήμισή σας στοιχίζει από μόνο 0,03€ έως 0,20€ τις περισσότερες φορές. Έτσι, με κόστος 3 λεπτά του Ευρώ ανά κλικ, ένα ευρώ θα σας φέρει 33 επισκέψεις στη σελίδα σας.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ:

Η ομάδα μας, θα παραλάβει το υλικό σας σε εικόνες και κείμενα, και στη συνέχεια θα προβεί σε

- Ταξινόμηση του υπάρχοντός σας διαφημιστικού υλικού και μετατροπής του σε μορφή έτοιμη για δημοσίευση στο Internet (ψηφιοποίηση / επεξεργασία).

- Δημιουργία εταιρικού προφίλ στα δημοφιλέστερα κοινωνικά μέσα (social media): Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn.

- Υπεύθυνη διαχείριση των κοινωνικών μέσων για εσάς, σε χρονικά διαστήματα που θα ορίσουμε μαζί.

- Καθορισμός τακτικών συναντήσεων ελέγχου του αποτελέσματος, και καθορισμού περεταίρω δράσεων.

-> Φυσικά, αναλαμβάνουμε και τη δημιουργία του website σας, ή την ανανέωση αυτού, βάσει της νέας καμπάνιας σας στα Social Media. Περισσότερα για το τι μπορούμε να κάνουμε για το website σας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

-> Παράλληλα, μπορείτε να εξετάσετε αν η θέση σας στις αναζητήσεις του Google είναι αρκετά υψηλή, ή και αυτό χρειάζεται "βελτίωση". Περισσότερα, διαβάστε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK:

Facebook ads. Νομίζουμε τα λέει όλα. Αυτό που δεν ξέρετε ίσως όμως είναι οι άπειρες δυνατότητες στόχευσης της διαφημιστικής σας καμπάνιας στα facebook ads. Π.χ. διαφήμηση για μπιμπερό σε γυναίκες ηλικίας 27 με 45, έγγαμες. Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα το συγκεκριμένο κοινό να είναι και μητέρες. Και αυτή είναι μόνο η αρχή...

VIRAL MARKETING.

Τεχνικές Internet Marketing που χρησιμοποιούν τα κοινωνικά μέσα, για να μεταδώσουν το μύνημά σας μεταδίδεται "από στόμα σε στόμα", από email σε email, από blog σε blog, σαν "μικρόβιο". Πως δηλαδή να γίνετε γνωστοί στο Internet χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Αρκεί μια "δυνατή" ιδέα...

Πελάτες μας

Είμαστε όλοι ξεχωριστοί. Έτσι, και οι απαιτήσεις σας.

GRGENESIS GROUP

οικοχημική

nissan

suzuki

ekpaideythria_douka

Λαυρεντάκης Χρηματιστηριακή

hammam

coffeeway

μυλωνάς φρουτεμπορική

brandcon.gr

επωνυμο

proton

getfresh

Viral Marketing

viral marketing

Viral Marketing: Η χρήση της δύναμης μιας δημοσίευσης στα κοινωνικά μέσα (Facebook, Twitter,...) να αυτο-αναμεταδίδεται από ενδιαφερόμενους παραλήπτες-μεταδότες. Κάτι σαν ένα ιό... Το κόστος είναι έως και μηδενικό, αφού οι "ασθένειες" μεταδίδονται από τη δύναμη του ίδιου του "ασθενή"...!

Βρίσκεστε εδώ: Αρχικη Δικτυακή διαφήμιση Social media management

Ακολουθηστε μας:

Mission

Πρωτοπορία στην παροχή υπηρεσιών μηχανοργάνωσης στον τομέα Value for Money.

Το σκεπτικό μας βρίσκεται εδώ.

Καριέρα

Είμαστε απόλυτοι. Αναζητούμε τους καλύτερους, . Και αυτοί εμάς.

Γιατί στην Ektenia;

Περεταίρω στόχοι μας

Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο που επιβιώνουν μακροχρόνια, έχουν μεταξύ άλλων και το εξής κοινό στοιχείο: Η αλλαγή είναι κάτι συνυφανμένο στην ύπαρξή τους. Εμείς