Ektenia Μηχανοργάνωση

Συστήματα Ασφαλείας - Μηχανογράφηση.

210.8952.999 (09:00-20:00) Επικοινωνία

Search Engine Optimization (SEO) και Google Adwords

Αντίθετα με πολλούς, εμείς θεωρούμε οτι τα δύο αυτά θέματα πηγαίνουν "μαζί". Για πολλούς λόγους:

- Πριν υλοποιήσουμε μια καμπάνια SEO, εννοείται οτι πρέπει να είμαστε σίγουροι για

- το μύνημα που θέλουμε να περάσουμε

- τις λέξεις-κλειδιά (keywords) με βάση τις οποίες θα βελτιστοποιήσουμε το site σας, και με τις οποίες θα ασχοληθούμε, εν γένει

- ποιές λέξεις-κλειδιά, σε αναζητήσεις στο Google, θα μας φέρουν πελάτες πρόθυμους να δεσμευτούν (δηλαδή να γίνουν πελάτες σας, συνήθως), και ποιές θα φέρουν "απλούς περαστικούς"

Τουλάχιστον για όλους αυτούς τους λόγους, πρέπει να διεξαχθούν "πειράματα", πριν δεσμευτείτε με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, για ένα εύλογο διάστημα. Τα πειράματα αυτά, γίνονται οικονομικά και προβλέψιμα, για χρονικό διάστημα που ορίζουμε μαζί με εσάς σαν ομάδα, μέσω των Google Adwords. Έτσι, η επένδυσή σας στο SEO, θα έχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα του Google SEO

- Πέρα από το κόστος υλοποίησης, το κόστος ανά κλικ (PPC) είναι μηδεν.

- Ο χρήστης, εμπιστεύεται περισσότερο τα "οργανικά" αποτελέσματα (αυτά στη μέση της σελίδας αναζήτησης) παρά τις διαφημίσεις, περιφερειακά.

Πλεονεκτήματα του Google Adwords

- Δεν χρειάζονται άμεσες αλλαγές στο site σας

- Άμεσο αποτέλεσμα

- Πληρώνετε μόνο αν έχετε επισκέπτες

- Συγκεκριμένη στόχευση λέξεων

- Συγκεκριμένη ανιχνευσιμότητα και ρύθμιση της καμπάνιας

- Έλέγχετε σε ποιά σελίδα θα φτάσουν πρώτα οι επισκέπτες σας (landing page)

- Έλεγχος τοποθεσίας

- Καλύτερος έλεγχος της θέσης που θα βρίσκεστε

- Έλεγχος προϋπολογισμού

- Έλεγχος ωρών προβολής διαφήμισης

- Ειδικές προσφορές, εκπτώσεις, έκτακτες ανακοινώσεις, προβάλλονται ουσιαστικά μόνο μέσω Google Adwords. Το SEO, θα στείλει τον επισκέπτη κατ'ευθείαν στη σελίδα που το Google κρίνει.

Επομένως, πρέπει η διαφημιστική εταιρία με την οποία θα συνεργαστείτε, να έχει την εμπειρία να συνδιάσει τα δύο αυτά, για το μεγαλύτερο δικό σας όφελος, ενώ παράλληλα σας εξοικονομεί και χρήματα.

Η Ektenia

Η Ektenia.gr είναι πιστοποιημένος συνεργάτης Google Adwords. Πέρα από αυτό, το προσωπικό μας διαθέτει εκτενή εμπειρία σε διάφορους τομείς του Marketing και των Πωλήσεων. Επομένως, μπορούμε να καταστρώσουμε και να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε διαφημιστική καμπάνια Google Adwords, μεγιστοποιώντας τα οφέλη που θα σας φέρει κάθε Ευρώ που επενδύετε. Κάθε κλίκ που θα λαμβάνετε στις διαφημίσεις σας, είναι και ένας υποψήφιος πελάτης. Εμείς, με επιστημονικές μεθόδους και εργαλεία, πετυχαίνουμε για εσάς

- περισσότερα κλίκ ανά Ευρώ,

- κάθε κλικ να έχει σημαντικά αυξημένο ποσοστό μετατροπής (conversion) σε πώληση, δηλαδή ο "επισκέπτης" να γίνεται και καλός πελάτης.

 

Για το Google SEO, θα πούμε απλά δύο πράγματα:

1) Πληρώνετε αφού φτάσετε στην επιθυμητή θέση στις αναζητήσεις του Google, ενώ

2) παρέχεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Η Ektenia, τέλος, θα σας βοηθήσει να κάνετε τυχόν αλλαγές ή βελτιώσεις στην ιστοσελίδα σας (κάντε κλικ για λεπτομέρειες), και την προώθησή σας και στα social media (κλίκ εδώ, επίσης).

Ektenia: Google SEO: Αναλυτικά.

Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις μας εμπιστεύονται για τη διαχείριση της θέσης που λαμβάνουν στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing) με τεχνικές Google SEO (οι οποίες επηρρεάζουν και τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης αντίστοιχα). Οι κολοσσοί των μηχανών αναζήτησης συνέχεια προσαρμόζουν τα κριτήριά τους, ώστε να δίνουν στους επισκέπτες τους (αυτούς που χρησιμοποιούν το Google/Yahoo κ.ο.κ.) την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, με τη μορφή των πιο ενημερωμένων και εύστοχων αποτελεσμάτων αναζήτησης. Με άλλα λόγια, το Google προτιμά να προωθεί "ποιοτικά" sites. Ο δικός μας ρόλος, είναι να κάνουμε στη σελίδα σας για αρχή, τις απαραίτητες διορθώσεις, ώστε να μην χάνουμε "βαθμολογία" άσκοπα.

Για εμάς στην Ektenia, είναι μια διαρκής μάχη επιμόρφωσης, καθώς καλούμαστε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή τις συγκεκριμένες ποιοτικές παραμέτρους που ζητάει η Google, και να τις εφαρμόζουμε άμεσα στην προωθητική καμπάνια των πελατών μας.

Υπάρχουν δύο βασικές τεχνικές SEO για να βγείτε πολύ ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, και ιδανικά στην πρώτη σελίδα:

1) Δημιουργία ή αναβάθμιση του site σας ώστε αυτό να περιέχει σχετικό με το θέμα, ποιοτικό περιεχόμενο, που θα αρέσει στους επισκέπτες σας. Αυτοί, ιδανικά, με τη σειρά τους θα σας προτείνουν σε φίλους. Αυτά τα παρακολουθεί το Google, το Yahoo, το Bing ολοένα και περισσότερο, και σας δίνει "πόντους εγκυρότητας", ανεβάζοντας σας στα σχετικά αποτελέσματα.  Άρα, το πρώτο βήμα είνα ο σχεδιασμός και η δημιουργία ενός ιστοχώρου με επαγγελματική μεθοδολογία, ή η βελτίωση του υπάρχοντος στα βασικά σημεία του. Αυτό από μόνο του θα ανεβάσει εκπληκτικά την εικόνα της επιχείρησής σας, και θα σας δώσει την καλύτερη πλατφόρμα πάνω στην οποία μπορείτε να αναπτύξετε το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σας. Μπορούμε να κάνουμε για σας πολλά, πολλά περισσότερα για να πετύχουμε την ποιότητα της δομής του site σας, όπως την εννοεί η Google...

2) Αύξηση της δημοσιότητας που έχει το site σας, π.χ. το www.example.com, με αποτέλεσμα την βαθμολογία από το Google ως "έγκυρη πηγή", και άνοδο στα αποτελέσματα αναζήτησης. Άυτό συμπεριλαμβάνει αλλά δεν εξαντλείται μόνο στη δημιουργία προφίλ παρουσίας σε όσο το δυνατόν περισσότερα κοινωνικά μέσα (social media) είναι δυνατόν, και είναι σχετικά με την εργασία σας (προσοχή! μπορεί να μην είστε σίγουροι τώρα αν πρέπει π.χ. να δημιουργήσετε "κανάλι" στο YouTube, αλλά για να έχετε διαβάσει έως εδώ, σίγουρα δεν το απορρίπτετε..!). Αυτά θα μας χρειαστούν σε πολλούς τομείς, ενώ δίνουν την εντύπωση στους επισκέπτες σας οτι όντως πρόκειται για μια επιχείρηση που βλέπει το θέμα "σφαιρικά", και είναι ανοιχτή σε διάλογο (πράγμα πάντα καλό).

3) Έχετε διαβάσει μόνο το 5% από αυτά που πρέπει να γίνουν για να ανεβείτε στην πρώτη σελίδα την πρώτη πεντάδα ή και την πρώτη τριάδα (κατόπιν συμφωνητικού σε κάθε περίπτωση)!

Ο Σύμβουλός σας, θα πρέπει να διαθέτει προσωπικό με ειδίκευση στο web design, τις σχετικές τεχνολογίες, καθώς και το marketing. Δεν μπορεί ποτέ κανείς να σας διατηρήσει ψηλά στο Internet για πάντα, αν δεν κατέχει και τους τρείς αυτούς τομείς. Πρέπει να μπορεί να μπεί στο "πετσί" της δουλειάς σας, ειδικά αν κάνει την συνολική διαχείριση των κοινωνικών μέσων (social media και Google SEO) για εσάς. Οι βαθιές γνώσεις marketing των ανθρώπων της Ektenia, βοηθούν στο να καταστρώνεται πάντα μια καμπάνια προώθησης, που θα φέρει πωλήσεις ("conversions", στην ορολογία της Google, δηλαδή μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες), και όχι απλά επισκέπτες.

Θέλετε η επιχείρησή σας και η δικτυακή της παρουσία, να αποκτήσουν την θέση που τους αρμόζει στο Διαδίκτυο και τις μηχανές αναζήτησης (όλοι κάνουν "google", δεν είναι έτσι;). Η βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization - SEO"), είναι ένας τομέας της βιομηχανίας του Διαδικτύου που συχνά έχει εκπροσώπους που υπόσχονται πάρα πολλά, ενώ σας παραδίδουν τελικά λιγότερα, ή βάζουν σε ρίσκο την φήμη της σελίδας σας στο Διαδίκτυο. Αν πραγματικά ήταν τόσο εύκολο να ήταν όλοι πρώτοι στο Google, τότε θα ήταν ήδη όλοι εκεί.

Υπάρχουν 10 θέσεις στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης στο Google. Ναι, μπορούμε να σας τοποθετήσουμε εκεί. Ναι, θα θελήσουν να το κάνουν και άλλοι 100 ανταγωνιστές σας, που θα συνεργαστούν με γραφεία σαν εμάς. Ναι, πρέπει να παρακολουθεί κάποιος συνέχεια αυτόν τον "ανταγωνισμό", και να κρατά την επιχείρησή σας στη συμφωνημένη θέση.

Πραγματικές εγγυήσεις για μακροχρόνια υπερ-υψηλές θέσεις στο Google δεν υπάρχουν. Κάποιος μπορεί μόνο να εγγυηθεί οτι θα είστε για ένα διάστημα στην κορυφή, ή οτι θα είστε πάντα σε μια πάρα πολύ καλή θέση. Το να είναι κανείς πάντα στην κορυφή, σημαίνει οτι το site σας έχει όντως άριστο περιεχόμενο, η διαδικτυακή κοινότητα σας αναγνωρίζει από μόνη της ώς αυθεντίες στο χώρο σας, και σας επισκέπτονται σε μεγάλους αριθμούς έτσι και αλλιώς, για να μάθουν για εσάς και τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Αν και ακραίο παράδειγμα, το γνωστό ειδησεογραφικό κανάλι CNN δεν χρειάζεται συστάσεις, ούτε SEO.

 

Εμείς εγγυώμαστε οτι μπορούμε αποτελεσματικά και με χαμηλό συγκριτικά κόστος να σας βοηθήσουμε

α) να έχετε ένα άριστο από πλευράς περιεχομένου site

β) να ενημερώνετε τακτικά το site σας στα σημεία που χρειάζεται, ώστε το κοινό σας να "κρέμεται από τα χείλη σας" (και η Google να σας αναγνωρίζει ως "σχετικούς" με τον τομέα σας, άρα άξιους να βγούν ψηλά στις σχετικές αναζητήσεις)

γ) να έχετε γρήγορα όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στις μηχανές αναζήτησης, ή υπό προϋποθέσεις και μια από τις πρώτες θέσεις,

δ) να συμπληρώνουμε την προώθηση του site σας με χαμηλόκοστη διαφήμιση στο Facebook (βοηθά πάρα πολύ για να "φτιάξει όνομα" μια νέα επιχείρηση, το γνωστό "branding", το ξέρατε;) αλλά και το Google, με χρέωση ανά κλίκ και μόνο (και εκεί είναι όντως τέχνη να έχετε υψηλό ποσοστό πωλήσεων ανά κλίκ, το γνωστό ROI - Return On Investment),

ε) να χτιστεί έτσι μια μακροχρόνια καλή σχέση με το κοινό, κάτι που θα έχει και εμπορικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς.

 

Ένας σύμβουλός μας μπορεί να σας επισκεφτεί, ώστε να σας αναλύσει σε μεγαλύτερο βάθος αυτές τις έννοιες, και να σας βοηθήσει να λάβετε αποφάσεις έχοντας άριστη ενημέρωση. Καλέστε τώρα στο 210-89.52.999.

 

Σε κάθε συνεργασία μας SEO (βελτιστοποιήσης για μηχανές αναζήτησης), προσφέρουμε τα παρακάτω:

 

- Περίληψη της καμπάνιας που θα ακολουθηθεί

- ολοκληρωμένη ανάλυση του site σας

- ανάλυση των sites των βασικών ανταγωνιστών σας, που έχουν καλύτερη θέση από εσάς στις μηχανές αναζήτησης

- διεξαγωγή των απαραίτητων επιδιορθώσεων στο site σας, ειδικά σε τμήματά του που είναι "αόρατα" στο μάτι του αναγνώστη, δηλαδή στην τεχνική δομή του

- εβδομαδιαία αναφορά κίνησης προς το site σας (γίνεται και ημερήσια, κατόπιν συμφωνίας)

- εβδομαδιαία στατιστικά αναλογίας "πωλήσεων προς επισκέπτες", του βαθμού μετατροπής (conversion) δηλαδή των επισκεπτών σας

- δημιουργία των κατάλληλων σχέσεων (linkbuilding) για την ταχύτατη και αποτελεσματική προώθηση του siteσας στις μηχανές αναζήτησης (με ασφάλεια για την φήμη και αξιοπιστία του siteσας)

- Σημαντική άνοδο στις κατατάξεις του Google, και στόχευση για την πρώτη σελίδα (πρώτη δεκάδα δηλαδή), ή κατόπιν μελέτης και συμφωνίας, στην πρώτη πεντάδα ή και την πρώτη τριάδα

- Κατάστρωση και διαχείριση διαφημιστικής στρατηγικής Pay Per Click (PPC), δηλαδή χρήση της πλατφόρμας Google Adwords, συμπληρωματικά των υπολοίπων μέτρων προώθησης

- Καμία δέσμευση από μέρους σας. Μπορείτε να σταματήσετε όποτε θέλετε, αν δεν είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

Καλέστε τώρα στο 210.89.52.999 για μια πρώτη, δωρεάν αξιολόγηση και συζήτηση.

 

Πελάτες μας

Είμαστε όλοι ξεχωριστοί. Έτσι, και οι απαιτήσεις σας.

GRGENESIS GROUP

οικοχημική

nissan

suzuki

ekpaideythria_douka

Λαυρεντάκης Χρηματιστηριακή

hammam

coffeeway

μυλωνάς φρουτεμπορική

brandcon.gr

επωνυμο

proton

getfresh

SEO: Εγγύηση Ektenia

 • Άριστο, ενημερωμένο site (αρέσει στο κοινό αλλά και στο Google, που σας/μας "βαθμολογεί")
 • > σε 1-3 μήνες στην πρώτη δεκάδα ή και τριάδα του Google (σε σπάνιες περιπτώσεις, χρειάζεται περισσότερο)
 • > "Καθαρές" μεθόδοι (white-hat)
 • Branding και στο Facebook*
 • Μακρόχρονο θετικό αποτέλεσμα στις πωλήσεις σας
 • Ανάπτυξη σχέσης πραγματικά αξιόπιστου συνεργάτη με την Ektenia

 

Πακέτο "SEO"

Σε κάθε συνεργασία μας για SEO, προσφέρουμε:

 • > Σαφής καθορισμός καμπάνιας
 • > Ανάλυση του site σας
 • > Ανάλυση του ανταγωνισμού σας
 • > Διορθώσεις στο site σας
 • > Εβδομαδιαία αναφορά κίνησης προς το site σας
 • > Εβδομαδιαία αναφορά αναλογίας "πωλήσεις ανά επισκέπτες"
 • > 'Ανοδος της ηλεκτρονικής "φήμης" σας, το οποίο επηρρεάζει το Google
 • > Τοποθέτησή σας στη συμφωνημένη θέση στα αποτελέσματα Google εντός του συμφωνημένου χρόνου.

 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχικη Δικτυακή διαφήμιση Google SEO / Google Adwords

Ακολουθηστε μας:

Mission

Πρωτοπορία στην παροχή υπηρεσιών μηχανοργάνωσης στον τομέα Value for Money.

Το σκεπτικό μας βρίσκεται εδώ.

Καριέρα

Είμαστε απόλυτοι. Αναζητούμε τους καλύτερους, . Και αυτοί εμάς.

Γιατί στην Ektenia;

Περεταίρω στόχοι μας

Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο που επιβιώνουν μακροχρόνια, έχουν μεταξύ άλλων και το εξής κοινό στοιχείο: Η αλλαγή είναι κάτι συνυφανμένο στην ύπαρξή τους. Εμείς