Ektenia Μηχανοργάνωση

Συστήματα Ασφαλείας - Μηχανογράφηση.

210.8952.999 (09:00-20:00) Επικοινωνία

ERP / CRM

erp crm

Hotel-Restaurant-Cafe

pos

Hardware-Υποστήριξη

hardware

Η Ektenia είναι αφοσιωμένη στην μηχανογραφική υποστήριξη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Στρατηγικό μας πλεονέκτημα, αποτελεί η εξατομίκευση της προσέγγισης μας στα μέτρα σας, σε βαθμό που οι μεγαλύτερες και ογκωδέστερες επιχειρήσεις του χώρου μας δεν μπορούν να προσφέρουν. Τουλάχιστον όχι σε τόσο χαμηλή τιμή!

 

Ο τρόπος με τον οποίο εργαζόμαστε χαρακτηρίζεται από την προσέγγιση "κάθε πελάτης είναι μοναδικός": Προτιμούμε να εργαζόμαστε πολύ κοντά σας, ώστε να αποκτήσουμε γνώση του καθημερινού τρόπου εργασίας σας. Έτσι, θα εκτιμήσουμε τις προτεραιότητές σας, και θα μπορέσουμε να προτείνουμε την σωστότερη λύση, τώρα αλλά και μακροχρόνια, μηχανογραφικά και τηλεπικοινωνιακά (Internet, τηλεφωνία κ.α.).

H Ektenia Μηχανοργάνωση ασχολείται με τρείς κύριους τομείς:

Τομείς Μηχανοργάνωσης

  • - ERP (ολόκληρο το φάσμα εργασιών μιας επιχείρησης) / CRM (διαχείριση πελατειακών σχέσεων). Η Ektenia προτιμά σύγχρονες, προσιτές λύσεις. Συνεργάζεται στον τομέα αυτό με την εταιρία Qualisys, ώς μεταπωλητής / integrator.
  •  - Εστίαση (εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ). Πολύ ιδιαίτερος χώρος, χρειάζεται την απόλυτη λύση. Συνεργαζόμαστε με την εταιρία Sunsoft, ως μεταπωλητές / integrators.

  • - Παροχή hardware / software, τακτική συντήρηση συστημάτων.

Η αλήθεια είναι οτι το να αγοράσει κάποιος απλά ένα υπολογιστή για οικιακή χρήση, ή σαν τον αποκλειστικό υπολογιστή σε μια μικρή εταιρία, δεν είναι τόσο σύνθετη διαδικασία. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να αγοραστεί υπολογιστής που να μην καλύπτει πλήρως μια συγκεκριμένη απαίτηση σας, ή να σας προμηθεύσουν κάτι που δεν χρειάζεστε και να πληρώσετε περισσότερο. Τις περισσότερες φορές όμως, δεν θα το καταλάβετε....

Στην Ektenia, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στα παρακάτω:

- παρέχουμε εγγύηση οτι ο,τι αγοράσετε από εμάς ή ότι σας συμβουλέψουμε να αγοράσετε από άλλο προμηθευτή, θα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, ενώ θα έχει περιθώρια μελλοντικής αναβάθμισης. Έτσι, γλιτώνετε χρήματα χωρίς να περιορίζεστε στην μελλοντική λειτουργικότητα του υπολογιστή. Συγκεκριμένα για την ασφάλεια συστημάτων, διαβάστε εδώ.

  • - κάνουμε εκτενή ανάλυση των αναγκών σας, ώστε να καλυφθούν αυτές πλήρως
  • - ελέγχουμε τη συμβατότητα των συστημάτων σας με εφαρμογές, μνήμες και άλλα υλικά υπολογιστών, ώστε να μην βρεθείτε προ απροόπτων
  • - δημιουργούμε συστήματα που καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα, ενώ αποδίδουν περισσότερο. Δεν αρκεί μόνο να μπεί ένας τελευταίας γενιάς επεξεργαστής. Αντιθέτως, αυτό είναι μόνο το 20% του προβλήματος. Ειδικά σε εταιρικά περιβάλλοντα, με δεκάδες υπολογιστές, τα ωφέλη στο λογαριασμό του ρεύματος θα είναι αξιοσημείωτα.

Εκτιμούμε οτι μια λάθος επιλογή μπορεί να σημαίνει μείωση παραγωγικότητας για την επιχείρησή σας.

Η Ektenia, με το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της, είναι σε θέση να υλοποιήσει όλα τα παραπάνω, αναλυτικά, σε εγγράφως προσδορισμένο χρόνο και με συγκεκριμένες ρήτρες απόδοσης, αξιοπιστίας και ασφαλείας. Τηλεφωνήστε μας στο 210.89.52.999 για μια πρώτη, τηλεφωνική αξιολόγηση των αναγκών σας.

 

Πελάτες μας

Είμαστε όλοι ξεχωριστοί. Έτσι, και οι απαιτήσεις σας.

GRGENESIS GROUP

οικοχημική

nissan

suzuki

ekpaideythria_douka

Λαυρεντάκης Χρηματιστηριακή

hammam

coffeeway

μυλωνάς φρουτεμπορική

brandcon.gr

επωνυμο

proton

getfresh

Hardware - Προμηθευτές

oktabit

tmp

infoquest

tele

vector

Vectorsecurity.gr

stam electronics

Software - Προμηθευτές

qualisys

sunsoft

nito

Οι άνθρωποί μας

Nick Αγγελόπουλος

sample avartar 

"Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα μπορούσε να κάνει η ομάδα μας για τον πελάτη. We are all employed by the customer - είμαστε όλοι 'υπάλληλοι' του πελάτη. Και το δείχνουμε στην πράξη".

Προσπέκτους

Προσπέκτους: Οι υπηρεσίες μας

Στο αρχείο αυτό, θα βρείτε συγκεντρωμένες τις βασικές υπηρεσίες που παρέχει η Ektenia.

Τιμοκατάλογος

Όντας πρεσβευτές του ρητού "Value for money", της υπεραξίας αγορών δηλαδή, διαθέτουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές στο χώρο.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε απορία σας!

Author

Είμαστε διαθέσιμοι, για να σχεδιάσουμε μαζί σας την λύση που σας ταιριάζει. Κάντε κλίκ στο παρακάτω κουμπί, και επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

From our twitter

Βρίσκεστε εδώ: Αρχικη Μηχανοργάνωση

Ακολουθηστε μας:

Mission

Πρωτοπορία στην παροχή υπηρεσιών μηχανοργάνωσης στον τομέα Value for Money.

Το σκεπτικό μας βρίσκεται εδώ.

Καριέρα

Είμαστε απόλυτοι. Αναζητούμε τους καλύτερους, . Και αυτοί εμάς.

Γιατί στην Ektenia;

Περεταίρω στόχοι μας

Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο που επιβιώνουν μακροχρόνια, έχουν μεταξύ άλλων και το εξής κοινό στοιχείο: Η αλλαγή είναι κάτι συνυφανμένο στην ύπαρξή τους. Εμείς