Ektenia Μηχανοργάνωση

Συστήματα Ασφαλείας - Μηχανογράφηση.

210.8952.999 (09:00-20:00) Επικοινωνία

Ποιοι είμαστε

Ektenia (ζήλος, προθυμία). Είμαστε μια φιλόδοξη, κατά βάση ελληνική επιχείρηση, που παρέχει με ιδιαίτερη προθυμία, προσήλωση και γνώση, τεχνολογικές υπηρεσίες αιχμής σε ένα πολύ απαιτητικό κοινό.

Περισσότερα

Οι υπηρεσίες μας

Ο βασικοί άξονες δραστηριότητάς μας είναι τέσσερις. Η συμβουλευτική μηχανοργάνωσης, η ασφάλεια συστημάτων και διαδικασιών, η διαφήμηση online και η εκπαίδευση, όπως αναλύονται στο παραπάνω slideshow (Κάντε κλίκ στο "αναλυτικότερα, παραπάνω").

Βασικοί τομείς

Live security cam

Ανανέωση εικόνας κάθε 5 δευτερόλεπτα.

Με ενδιαφέρει

Αυτοματισμός σπιτιού - Home automation: Κάτι ακόμα, που μπορούμε να κάνουμε για εσάς!

 Η έννοια του αυτοματισμού σπιτιού αναφέρεται στην εκμηχανοποίηση και τον αυτόματο έλεγχο διάφορων οικιακών δραστηριοτήτων. Τυπικά, παρέχει κεντρικό έλεγχο των ηλεκτρικών συσκευών (όπως τα κλιματιστικά, ο φωτισμός, το σύστημα ασφαλείας και ακόμα και το σύστημα οικιακής διασκέδασης home theater). Επιπροσθέτως, με κατάλληλες ρυθμίσεις, μπορεί να εξοικονομείται και ηλεκτρικό ρεύμα.

home automation

Αυτοματισμοί τέτοιου τύπου είναι κάτι που η Ektenia, με την μεγάλη εμπειρία της και στους αυτοματισμούς οικιών / βιομηχανιών μπορεί να αναλάβει με γραπτή εγγύηση ποιότητας. Το προσωπικό μας, κατόπιν μελέτης των αναγκών σας, θα συντάξει μια εκτενή τεχνική-οικονομική μελέτη, η οποία θα καταλήξει σε επίσημη σύμβαση έργου, για τη δική σας εξασφάλιση και απόλυτη εγγύηση.

Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο εδώ: http://www.anandtech.com/print/6354

Η αξία του αξιόπιστου web hosting - προβλήματα στον πάροχο- κολοσσό "GoDaddy".

godaddy

Σύμφωνα με το CRN, η κολοσσιαία εταιρία παροχής φιλοξενίας ιστοσελίδων GoDaddy πρόκειται να σταματήσει την παροχή Dedicated Cloud Hosting, συγχωνεύοντας τη λειτουργικότητα αυτή στις υπόλοιπες υπηρεσίες της. Η εταιρία δεν πρόκειται να παρέχει πια προϊόντα βασισμένα σε cloud computing. 

Η Godaddy, γνωστή για την παροχή φιλοξενίας ιστοσελίδων και κατοχύρωσης ονομάτων domain, προσέφερε έως τώρα τα πακέτα Cloud, βασιζόμενη στο πλεονέκτημα των πλατφόρμων αυτών να προσαρμόζονται δυναμικά στην αύξηση των αναγκών των servers με "εν θερμώ" προσθήκη επιπρόσθετου hardware. Οι υποστηριζόμενες πλατφόρμες ήταν, στην περίπτωση του GoDaddy, τα Windows Servers, Ubuntu, Fedora, CentOS.

Το άρθρο, αναλυτικότερα: http://www.tomsitpro.com/articles/IaaS-Cloud-Servers-data-center-hosting-services,1-578.html

το iCloud της Apple μπαίνει στη ζωή μας

iPhone iCloud ρυθμίσεις

Εδώ και αρκετό καιρό, η Apple ετοίμαζε την παρουσίαση του iCloud. Ουσιαστικά, το iCloud αποτελεί μια ενοποίηση των υπηρεσιών που μέχρι τώρα οι προχωρημένοι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων απολάμβαναν, αφού είχαν σπαταλήσει (ή επενδύσει) αρκετό χρόνο για να διαβάσουν τα εγχειρίδια οδηγιών, και να παραμετροποιήσουν τις συσκευές τους. Πλέον, σε μέγαλο βαθμό, αυτά γίνονται από μια πλατφόρμα, το iCloud. Η αλληλογραφία σας, τα βασικά, καθημερινά αρχεία σας και οι επαφές σας (τα "τηλέφωνά" σας δηλαδή) φυλάσσονται από την Apple.

Στην Ektenia,

- διαθέτουμε την τεχνογνωσία για να σας εξηγήσουμε απλά και κατανοητά την τεχνολογία της Apple.

- σας ρυθμίζουμε όλες τις συσκευές Apple ώστε να λειτουργούν αρμονικά, κατά τις επιθυμίες σας.

- η επίσκεψή μας στοιχίζει μόνο 40€ (συμπεριλαμβάνεται πάντα ο ΦΠΑ) για όση ώρα χρειαστεί να γίνουν οι ρυθμίσεις ώστε να συγχρονιστούν το κινητό με τον υπολογιστή σας και το iCloud, και στη συνέχεια να σας γίνει ένα mini-σεμινάριο. Καλέστε στο 6940-688-881 για να προγραμματιστεί ένα ραντεβού, συνήθως μετά από 1-2 ημέρες.

Υποκατηγορίες

 • Slideshow
 • Our Blog
 • Ektenia article
 • Business Category

  Κριτήρια επιλογής συνεργατών

  Εμείς στην Ektenia, πιστεύουμε οτι είναι καλό να συνδιάζεται το μοντέρνο, το καινοτόμο, οι νέες τεχνολογίες και οι σύγχρονες πρακτικές, με αυτό που ονομάζουμε "η σοφία των παλιών". Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να επιλέγουμε τους συνεργάτες μας αυστηρά. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε, συνήθως είναι αποτέλεσμα του δημιουργικού συνδιασμού δυνάμεων, μεταξύ ενός ή και περισσοτέρων εκ των συνεργατών μας με την Ektenia. Αναμφίβολα, η άριστη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών των συνεργατών μας, διαφαίνεται στις υπηρεσίες που απολαμβάνετε εσείς!

   

  Άριστη ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων των συνεργατών μας, συνδιασμένη με την δική μας εμμονή για τελειότητα.
  Καινοτόμες ιδέες, νέες τεχνολογίες, σεβασμός στις διαχρονικές ανθρώπινες αρχές.

Πελάτες μας

Είμαστε όλοι ξεχωριστοί. Έτσι, και οι απαιτήσεις σας.

GRGENESIS GROUP

οικοχημική

nissan

suzuki

ekpaideythria_douka

Λαυρεντάκης Χρηματιστηριακή

hammam

coffeeway

μυλωνάς φρουτεμπορική

brandcon.gr

επωνυμο

proton

getfresh

Προσπέκτους

Προσπέκτους: Οι υπηρεσίες μας

Στο αρχείο αυτό, θα βρείτε συγκεντρωμένες τις βασικές υπηρεσίες που παρέχει η Ektenia.

Τιμοκατάλογος

Όντας πρεσβευτές του ρητού "Value for money", της υπεραξίας αγορών δηλαδή, διαθέτουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές στο χώρο.

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 9 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρίσκεστε εδώ: Αρχικη Important Issues

Ακολουθηστε μας:

Mission

Πρωτοπορία στην παροχή υπηρεσιών μηχανοργάνωσης στον τομέα Value for Money.

Το σκεπτικό μας βρίσκεται εδώ.

Καριέρα

Είμαστε απόλυτοι. Αναζητούμε τους καλύτερους, . Και αυτοί εμάς.

Γιατί στην Ektenia;

Περεταίρω στόχοι μας

Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο που επιβιώνουν μακροχρόνια, έχουν μεταξύ άλλων και το εξής κοινό στοιχείο: Η αλλαγή είναι κάτι συνυφανμένο στην ύπαρξή τους. Εμείς