Ektenia Μηχανοργάνωση

Συστήματα Ασφαλείας - Μηχανογράφηση.

210.8952.999 (09:00-20:00) Επικοινωνία

Ποιοι είμαστε

H Ektenia ιδρύθηκε το 2011, με όραμα το να κάνει προσιτή την ασφάλεια και τη μηχανογράφηση, στο ευρύ κοινό, το οποίο απαιτεί και προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αλλά και άριστες τιμές.

Περισσότερα

Οι υπηρεσίες μας

Ο βασικοί άξονες της δραστηριότητάς μας, είναι τα συστήματα ασφαλείας (κάμερες, συναγερμοί, πυρανιχνεύσεις κ.α.) και η μηχανογράφηση (PCs, servers, δίκτυα, VPN κ.α.) 

Βασικοί τομείς

Live security cam

Ανανέωση εικόνας κάθε 5 δευτερόλεπτα.

Με ενδιαφέρει

Πελάτες μας.

delfi       grgenesis       coffeeway        aquario        athinaia        brandcon        christens        dshop     ekpaideythria douka        estia-anthis        getfresh        hammam           layrentakis        mindtint        okaa

        moto         oikoxhmikh         suzuki        mpantas         mylonas         mymoo         new fan metal         nissan         proton         renault         svestonof

"Οικονομική" μηχανοργάνωση; Ναι, είναι εύκολο!

Οικονομική μηχανοργάνωση.

Οι δύσκολοι καιροί που ζεί η χώρα μας, έχει αναγκάσει τις περισσότερες επιχειρήσεις να προσαρμόσουν τα τιμολόγιά τους προς τα κάτω. Είναι προφανές οτι υπήρχαν πάντα μεγάλα περιθώρια εκπτώσεων, απλά δεν κρινόταν "αναγκαίο". Τώρα όμως είναι. Στο χώρο του IT (Information Technology, στα ελληνικά "μηχανοργάνωση") αλλά και γενικότερα, πλέον ανθίζουν οι επιχειρήσεις που ακολουθούν την αρχή του "value for money". Εμείς δεν χρειάστηκε ποτέ όμως να αλλάξουμε κάτι.

Η Ektenia είναι επίσης εμπορική επιχείρηση εστιασμένη στην παροχή υπηρεσιών, αλλά αποσκοπεί στο κέρδος από το πλήθος των πελατών. Μικρό κέρδος δηλαδή, σε πολλούς όμως πελάτες. Αυτό είναι εφικτό λόγω της ειδικής σχέσης που αναπτύσσουμε με τους εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες μας. Είμαστε προσγειωμένοι, και αποσκοπούμε στην σύναψη μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες, και όχι στο προσωρινό ώφελος.

IP εναντίον αναλογικών καμερών. Προτείνουμε συνδιασμό!

IP εναντίον αναλογικών καμερών.

Στην εποχή των ψηφιακών ευκολιών, αλλά και της χρήσης αναλογικών συσκευών στις περιπτώσεις που πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο (θα εξηγήσουμε σε λίγο), το να σας θέτει κανείς τεχνητούς περιορισμούς είναι αδιανόητο. Ναι, μπορείτε με ιδιαίτερα χάμηλό κόστος να συνδιάσετε στο σύστημά σας και ψηφιακές (IP) κάμερες, και αναλογικές.

Οι ψηφιακές, έχουν κάποια πλεονεκτήματα όπως υψηλότερη (έως και 8 Mega Pixels!) ανάλυση, και απευθείας μετάδοση μέσω Internet σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, ακόμα και στο κινητό σας, επομένως δυνατότητα και απομακρυσμένης καταγραφής.

Οι αναλογικές, έχουν το πλεονέκτημα οτι ανά κάμερα στοιχίζουν περίπου το 1/4 από τις ψηφιακές, είναι όμως αντιστοίχως υποδυέστερης ποιότητας κατασκευής. Επειδή όμως το μόνο που μας ενδιαφέρει να κάνει η αναλογική κάμερα είναι να στέλνει το σήμα στο καταγραφικό "κουτί", της το συγχωρούμε!

Το προσωπικό της Ektenia θα εκπονήσει μελέτη σε συνεργασία με εσάς, και θα σας προτείνει την σωστή λύση, πάντα με γνώμονα

- την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας.

- την επαναχρησιμοποίηση του υπάρχοντος εξοπλισμού σας. Ξεχάστε τη φράση "αυτά πέτα τα". Συνήθως όλα έχουν μια χρήση.

- την κάλυψη προβλημάτων και θεμάτων που δεν είχατε αναλογιστεί, αλλά πλέον αποτελούν διεθνώς "best practice", δηλαδή σωστή αντιμετώπιση από μέρους μας.

Έτσι, σε κάποιες χρήσεις θα ταιριάξει μια αναλογική κάμερα, σε κάποιες μια ψηφιακή και σε κάποιες ένας συνδιασμός.

Περισσότερα...

Καλέστε μας

210-89.52.999

(09:00 - 20:00)

Προσπέκτους

Προσπέκτους: Οι υπηρεσίες μας

Στο αρχείο αυτό, θα βρείτε συγκεντρωμένες τις βασικές υπηρεσίες που παρέχει η Ektenia.

Τιμοκατάλογος

Όντας πρεσβευτές του ρητού "Value for money", της υπεραξίας αγορών δηλαδή, διαθέτουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές στο χώρο.

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 3 επισκέπτες και κανένα μέλος

hikvision            aleph                        atsumi       cdvi            dower            dahua            Gallagher            hesa            hochiki           kentec            lsvt            optex            paradox1            toiko            tokina            Uniview           western_digital            wizmart

Βρίσκεστε εδώ: Αρχικη Important Issues Our Blog

Ακολουθηστε μας:

Mission

Market leaders στα Συστήματα Ασφαλείας και τη Μηχανογράφηση, ειδικά στον τομέα Value for Money.

Το σκεπτικό μας βρίσκεται εδώ.

Καριέρα

Σε εμάς, εργάζονται οι καλύτεροι, στους τομείς τους.

Γιατί στην Ektenia;