Ektenia Μηχανοργάνωση

Συστήματα Ασφαλείας - Μηχανογράφηση.

210.8952.999 (09:00-20:00) Επικοινωνία

Ποιοι είμαστε

H Ektenia ιδρύθηκε το 2011, με όραμα το να κάνει προσιτή την ασφάλεια και τη μηχανογράφηση, στο ευρύ κοινό, το οποίο απαιτεί και προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αλλά και άριστες τιμές.

Περισσότερα

Οι υπηρεσίες μας

Ο βασικοί άξονες της δραστηριότητάς μας, είναι τα συστήματα ασφαλείας (κάμερες, συναγερμοί, πυρανιχνεύσεις κ.α.) και η μηχανογράφηση (PCs, servers, δίκτυα, VPN κ.α.) 

Βασικοί τομείς

Live security cam

Ανανέωση εικόνας κάθε 5 δευτερόλεπτα.

Με ενδιαφέρει

Πελάτες μας.

delfi       grgenesis       coffeeway        aquario        athinaia        brandcon        christens        dshop     ekpaideythria douka        estia-anthis        getfresh        hammam           layrentakis        mindtint        okaa

        moto         oikoxhmikh         suzuki        mpantas         mylonas         mymoo         new fan metal         nissan         proton         renault         svestonof

Ασφάλεια, παρακολούθηση, κάμερες, μια αναγκαιότητα που χρίζει ιδιαίτερης προσοχής

Sample image

Δυστυχώς, έχουν προ πολλού φύγει οι μέρες της αθωότητας, όπου οι κάμερες παρακολούθησης ήταν ένα θέμα "status" των υπερπλουσίων, που έπρεπε να επίστανται της ασφαλείας τους αδιάκοπα... Ο σημερινός κόσμος είναι απλά, πιο επικίνδυνος. Η χρήση καμερών παρακολούθησης, καταγραφής και ειδοποίησης δεν εξυπηρετεί μόνο στην αποτροπή των εγκληματιών, αλλά και στη δίωξή τους, αν κάτι προκύψει.

Περισσότερα...

Firewalls, Anti-virus... τα έχετε ρυθμίσει σωστά; Και γιατί να στοιχίζουν μια περιουσία;

firewall image

Οι περισσότεροι χρήστες Η/Υ στο Internet πιστεύουν οτι ένα καλό firewall και ένα αντάξιο anti-virus πρόγραμμα είναι ακριβά. Η αλήθεια είναι αντίθετη, ειδικά για τους χρήστες γνήσίων Windows.

Κατ' αρχάς, δύο λόγια για το τι είναι firewall και το τι είναι anti-virus.

Firewall ή "τοίχος προστασίας" ή "πυρότειχος", είναι μια εφαρμογή που εκτελείται συνεχώς στη από τον υπολογιστή, και ελέγχει την κίνηση από και προς το Internet ή και το τοπικό δίκτυο του σπιτιού ή της εταιρίας μας. Μπορούμε να το προγραμματίσουμε να επιτρέπει συγκεκριμένες εφαρμογές μόνο, και από συγκεκριμένους χρήστες, ή απομακρυσμένους "επισκέπτες".

Anti-Virus ή "αντι-ιικό" πρόγραμμα είναι μια εφαρμογή που επίσης εκτελείται συνεχώς από τον υπολογιστή, και ελέγχει τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε και τα αρχεία που εκτελούμε ή ανοίγουμε προς επεξεργασία ή απεικόνιση. Αν κάποιο από αυτά περιέχει κακόβουλες εντολές, δηλαδή αποσκοπεί στο να βλάψει τον υπολογιστή μας ή να υποκλέψει στοιχεία μας από την μνήμη του υπολογιστή, το anti-virus απομονώνει την απειλή και μας ειδοποιεί.

Περισσότερα...

VDSL, το μέλλον των τηλεπικοινωνιών μας για τα επόμενα χρόνια

fiber optics image

Πολλοί από εμάς θυμόμαστε πως ήταν να συνδεόμαστε στο Internet με απλά modems πάνω από μια τηλεφωνική γραμμή. Ήδη το ADSL, που είναι πλέον παρόν σε πάρα πολλά σπίτια, και αναρίθμητες επιχειρήσεις, μας έχει λύσει τα χέρια, με την σχεδόν αδιάλλειπτη παροχή συνδεσιμότητας στο Internet. Έρχεται όμως κάτι καινούριο, που και πάλι θα ταράξει τα νερά.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

 • Slideshow
 • Our Blog
 • Ektenia article
 • Business Category

  Κριτήρια επιλογής συνεργατών

  Εμείς στην Ektenia, πιστεύουμε οτι είναι καλό να συνδιάζεται το μοντέρνο, το καινοτόμο, οι νέες τεχνολογίες και οι σύγχρονες πρακτικές, με αυτό που ονομάζουμε "η σοφία των παλιών". Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να επιλέγουμε τους συνεργάτες μας αυστηρά. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε, συνήθως είναι αποτέλεσμα του δημιουργικού συνδιασμού δυνάμεων, μεταξύ ενός ή και περισσοτέρων εκ των συνεργατών μας με την Ektenia. Αναμφίβολα, η άριστη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών των συνεργατών μας, διαφαίνεται στις υπηρεσίες που απολαμβάνετε εσείς!

   

  Άριστη ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων των συνεργατών μας, συνδιασμένη με την δική μας εμμονή για τελειότητα.
  Καινοτόμες ιδέες, νέες τεχνολογίες, σεβασμός στις διαχρονικές ανθρώπινες αρχές.

Καλέστε μας

210-89.52.999

(09:00 - 20:00)

Προσπέκτους

Προσπέκτους: Οι υπηρεσίες μας

Στο αρχείο αυτό, θα βρείτε συγκεντρωμένες τις βασικές υπηρεσίες που παρέχει η Ektenia.

Τιμοκατάλογος

Όντας πρεσβευτές του ρητού "Value for money", της υπεραξίας αγορών δηλαδή, διαθέτουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές στο χώρο.

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας ένας επισκέπτης και κανένα μέλος

hikvision            aleph                        atsumi       cdvi            dower            dahua            Gallagher            hesa            hochiki           kentec            lsvt            optex            paradox1            toiko            tokina            Uniview           western_digital            wizmart

Βρίσκεστε εδώ: Αρχικη Important Issues

Ακολουθηστε μας:

Mission

Market leaders στα Συστήματα Ασφαλείας και τη Μηχανογράφηση, ειδικά στον τομέα Value for Money.

Το σκεπτικό μας βρίσκεται εδώ.

Καριέρα

Σε εμάς, εργάζονται οι καλύτεροι, στους τομείς τους.

Γιατί στην Ektenia;