Ektenia Μηχανοργάνωση

Συστήματα Ασφαλείας - Μηχανογράφηση.

210.8952.999 (09:00-20:00) Επικοινωνία

Ποιοι είμαστε

H Ektenia ιδρύθηκε το 2011, με όραμα το να κάνει προσιτή την ασφάλεια και τη μηχανογράφηση, στο ευρύ κοινό, το οποίο απαιτεί και προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αλλά και άριστες τιμές.

Περισσότερα

Οι υπηρεσίες μας

Ο βασικοί άξονες της δραστηριότητάς μας, είναι τα συστήματα ασφαλείας (κάμερες, συναγερμοί, πυρανιχνεύσεις κ.α.) και η μηχανογράφηση (PCs, servers, δίκτυα, VPN κ.α.) 

Βασικοί τομείς

Live security cam

Ανανέωση εικόνας κάθε 5 δευτερόλεπτα.

Με ενδιαφέρει

Πελάτες μας.

delfi       grgenesis       coffeeway        aquario        athinaia        brandcon        christens        dshop     ekpaideythria douka        estia-anthis        getfresh        hammam           layrentakis        mindtint        okaa

        moto         oikoxhmikh         suzuki        mpantas         mylonas         mymoo         new fan metal         nissan         proton         renault         svestonof

Κάμερες_old

Ektenia: Απόλυτη επιλογή στην εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστημάτων παρακολούθησης/καταγραφής

Ποτέ άλλοτε όσο σήμερα, δεν ήταν τόσο σημαντικό να μπορείτε να γνωρίζετε τι συμβαίνει στην εταιρία αλλά και τον προσωπικό σας χώρο, όταν είστε μακριά.

Αν σκέφτεστε να τοποθετήσετε κάμερες παρακολούθησης και καταγραφής για πρώτη φορά, ή θέλετε να αναβαθμίσετε μια μέτρια λύση που είχατε ως τώρα, θα εκπλαγείτε με την Ektenia!

Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσες διαφορετικές λύσεις υπάρχουν, ώστε να σας καλύψουν ακριβώς στις ανάγκες σας, πάντα με εγγύηση εγκατάστασης και ποιότητας εξοπλισμού (πάντα επώνυμα προϊόντα, ελληνικών αντιπροσωπειών) με τα λιγότερα το δυνατόν χρήματα.

Στον παρακάτω πίνακα, θα δείτε μερικές μόνο ενδεικτικές λύσεις μας, τις οποίες αποστέλλουμε την επόμενη εργάσιμη με Courier σε ολόκληρη την Ελλάδα:

Σημειώσεις:

1) Κάθε αναλογική κάμερα αναβαθμίζεται σε αδιάβροχη εξωτ. χώρου με +10€.

2) Για προφορά αδιάβροχων IP καμερων εξωτερικου χωρου παρακαλουμε τηλεφωνηστε μας.

3) Όλος ο εξοπλισμός έχει εγγύηση 2 χρόνια, ελληνικής αντιπροσωπείας.

4) Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση και οι ρυθμίσεις (εντός Αθηνών και προαστίων).

5) Δεν συμπεριλαμβάνεται ο σκληρός δίσκος για το καταγραφικό. Οι τιμές κυμαίνονται από 85€ έως ~150€. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και δικός σας δίσκος, αρκεί να είναι διασυνδέσεως SATA.

6) Οι τιμές είναι τελικές.

7) Συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%.

 

Οι λύσεις παρακολούθησης χώρων της Ektenia μπορούν να κλιμακωθούν έως 64 κάμερες διαφορετικών τύπων και σχεδιασμών, καλύπτωντας έως και 1 χιλιόμετρο σε αποστάσεις καλωδιώσεων (π.χ. εργοστάσια, προαύλια, αποθήκες εταιριών).

Στην Ektenia, το προσωπικό μας γνωρίζει τη μηχανοργάνωση όσο λίγοι. Η τεχνογνωσία μας, διέπει κάθε μας εγκατάσταση εξοπλισμού.


Πάντα πιστοί στις αρχές μας, άριστη λύση στην χαμηλότερη τιμή, το ελάχιστο κόστος για να μπορείτε να βλέπετε και να ακούτε το γραφείο ή το σπίτι σας από άλλο σημείο κρυφά, είναι μόλις 120€ !

Πως γίνεται αυτό; Απλά! είναι μια λύση που στήνεται πάνω σε ένα computer (ή και laptop φυσικά) που διαθέτετε ήδη, ή αν προτιμάτε να μην δεσμεύετε υπολογιστή (για το USB), τοποθετούμε στα ίδια χρήματα στο χώρο σας μια IP camera του οίκου Airlink, που μπορείτε να δείτε από οποιοδήποτε κινητό/ipad/PC/laptop, οπουδήποτε και αν είστε και έχετε σύνδεση Internet:

- Τοποθετούμε μια κάμερα USB της Logitech ή της Creative με μικρόφωνο,

- εγκαθιστούμε μια ειδική εφαρμογή παρακολούθησης και απεριόριστης καταγραφής στον υπολογιστή,

- κάνουμε την απαραίτητη παραμετροποίηση του υπολογιστή αυτού (έστω, στο κατάστημα ή το γραφείο),

- κάνουμε παραμετροποίηση της εφαρμογής Internet που χρησιμοποιείτε (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera κ.ο.κ.) για να βλέπετε τον χώρο που σας ενδιαφέρει (π.χ. στο σπίτι σας),

- ρυθμίζουμε ΚΑΙ το κινητό σας (iPhone, Android, Windows, Symbian) για να βλέπει (ακόμα και να καταγράφει!) την κάμερα,

εκπαιδεύουμε τον χρήστη στή χρήση της εφαρμογής

- ακόμα και αν είστε στην επαρχία, η όλη εργασία μπορεί να γίνει με την έγκρισή σας, με απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή σας.


 Παρακάτω, σας αναλύουμε έξι τυπικά σενάρια που υλοποιούμε συχνά σε πελάτες μας. Είναι απλά η αρχή για να συζητήσουμε τη δική σας, προσωπική λύση.

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι, στο 210-89.52.999 (4 γραμμές), για να σας ενημερώσουμε εκτενέστερα.

 


οικονομική κάμερα παρακολούθησης καταγραφήςλογισμικό παρακολούθησης καταγραφής κάμερας

 

Μια κάμερα USB (οίκου Logitech) με ενσωματωμένο μικρόφωνο σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, και εγκατάσταση εφαρμογής παρακολούθησης (όπως εξηγείται παραπάνω). Συνολικό κόστος κάμερας, προγράμματος υπολογιστή και κινητού, παραμετροποίηση συστημάτων και εκπαίδευση χρηστών: 120€. Επιπλέον κάμερες: 30€ έκαστη (συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση).


οικονομική κάμερα παρακολούθησης καταγραφήςοικονομική κάμερα παρακολούθησης καταγραφήςοικονομική κάμερα παρακολούθησης καταγραφήςοικονομική κάμερα παρακολούθησης καταγραφήςλογισμικό παρακολούθησης καταγραφής κάμερας

 

Αυτόνομες IP (ψηφιακές) κάμερες. Μπορείτε να προσθέσετε πραγματικά όσες κάμερες θέλετε (έως 64!), στο χώρο της εταιρίας ή του σπιτιού σας, και να τις παρακολουθείτε όλες μαζί από ένα (ή περισσότερα) κεντρικά σημεία, με το ίδιο κόστος, και μόνη "απαίτηση" το να υπάρχει στο χώρο ένας υπολογιστής. Χρησιμοποιώντας κάμερες του οίκου Level One ή του οίκου TP-LINK, το κόστος ανέρχεται στα 70€ έως 95€ ανά κάμερα, σύν 50€ έξοδα εγκατάστασης 1 έως 4 καμερών με προϋπάρχουσα δομημένη καλωδίωση, και την παραμετροποίηση Η/Υ, στον ίδιο χώρο. Ενδεικτικά, σύνολο για αγορά / εγκατάσταση / ρύθμιση 4 κάμερών, καταγραφή στον ίδιο χώρο και ορατότητα και από κινητό: 440€ (με τον ΦΠΑ).


αναλογική κάμερααναλογική κάμεραλογισμικό καταγραφής καμερώνΑναλογικές κάμερες. Σε κάποιες περιπτώσεις, είναι επιθυμητό να τοποθετούνται τέτοιου τύπου συσκευές λήψης εικόνας. Για παράδειγμα, σε μικρές εταιρίες ή γραφεία, όπου ο καλυπτόμενος χώρος είναι έως 50 τ.μ., ή δεν μας ενδιαφέρει η απόλυτη λεπτομέρεια στην εικόνα σε μεγάλη απόσταση (το τυπικό σενάριο δηλαδή που συναντούμε στο 80% των περιπτώσεων). Συνολικό κόστος για 4 κάμερες + καταγραφικό + καλώδια (Χ4) + εγκατάσταση: 440€ (με τον ΦΠΑ).


Κάμερες υπερ-υψηλής ανάλυσης. Μπορείτε να παρακολουθείτε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με ποιότητα παραπλήσια του Blu-Ray. Δηλαδή 2 Megapixels. Δηλαδή 1920 επί 1080. Δηλαδή... ποιότητα κάμερας αεροδρομίου ή στρατιωτικού χώρου. Δείτε το παρακάτω video: (για λόγους ταχύτητας, το έχουμε τοποθετήσει σε μικρή ανάλυση, που και πάλι είναι εντυπωσιακή. Με τα χειριστήρια του Youtube, μπορείτε να βάλετε 1080 αντί για 360 - αυτή είναι η μέγιστη ανάλυση, και να το προβάλετε σε πλήρη οθόνη. Για περεταίρω οδηγίες, καλέστε μας στο 210-89.52.999).

 


Server καταγραφής / παρακολούθησης αναλογικών ή/και ψηφιακών καμερών.. Αυτό είναι η απόλυτη λύση, για συνδιασμό οικονομικών αναλογικών καμερών, π.χ. από ένα προϋπάρχον δίκτυο παρακολούθησης, με νέου τύπου ψηφιακές κάμερες απλής ή υψηλής ανάλυσης. Η λύση αυτή μπορεί να κλιμακωθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας, ενώ υποστηρίζει εγγενώς έως 64 κάμερες σε ταυτόχρονη παρακολούθηση και καταγραφή.


 οικονομική κάμερα παρακολούθησης καταγραφήςαναλογική κάμερακαταγραφικόλογισμικό παρακολούθησης καταγραφής κάμερας

Υβριδική λύση - ειδική σύνθεση. Οι ανάγκες σας είναι ιδιαίτερες, όπως και εσείς και ο χώρος που θέλετε να παρακολουθείτε. Εγγυώμαστε την απόλυτα σταθερή λειτουργία των προτάσεών μας, όλο το 24ώρο, καθώς και την χαμηλότερη τιμή στην αγορά, και με διαφορά.

 

Τηλεφωνήστε μας στο 210-89.52.999 για να κανονίσουμε μια συνάντηση με σύμβουλό μας στο χώρο σας. Ο σύμβουλος, μπορεί μέσω φορητού υπολογιστή και καμερών, να σας δείξει διαφορετικές ποιότητες καμερών επιτόπου.

Τα αναλυτικά στοιχεία μας θα βρείτε στη σελίδα Επικοινωνίας.


Κάθε εγκατάσταση καμερών είναι και λίγο διαφορετική. Στην Ektenia, έτσι και αλλιώς, λόγω της μεγάλης εμπειρίας μας στη μηχανοργάνωση, η εγκατάσταση καμερών στο δικό σας χώρο θα γίνει στα δικά σας μέτρα, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Για τη σχέση μας με τη μηχανοργάνωση, μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες στο σχετικό άρθρο μας, εδώ.

 

Η ποιότητα υπηρεσιών μας δεν θα ήταν τόσο απόλυτη αν δεν είχαμε και τους "δυνατότερους" προμηθευτές μαζί μας. Αναλυτικότερα, σχετικά με τον τρόπο επιλογής προμηθευτών, διαβάστε εδώ.

Εργονομία, ακτινοβολία, υγεία χρήστη

Κίνδυνοι υγείας στους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών

Εργονομία

Ακτινοβολία

Προβλήματα όρασης

Βασικοί τομείς

Απόλυτη εξειδίκευση και παράλληλα δυνατότητα για κάλυψη ετερογενών αναγκών. Η Ektenia σας παρέχει με δικά της μέσα το βασικό πυρήνα των ειδικοτήτων της, που φαίνονται στις υποκατηγορίες του menu "Βασικοί τομείς", ενώ διαθέτει εκτενές δίκτυο εγκεκριμένων εξωτερικών συνεργατών για οτιδήποτε άλλο άπτεται στην Πληροφορική και τα Δίκτυα Υπολογιστών και είναι εκτός του "πυρήνα εργασιών" της.

Υποκατηγορίες

Καλέστε μας

210-89.52.999

(09:00 - 20:00)

Προσπέκτους

Προσπέκτους: Οι υπηρεσίες μας

Στο αρχείο αυτό, θα βρείτε συγκεντρωμένες τις βασικές υπηρεσίες που παρέχει η Ektenia.

Τιμοκατάλογος

Όντας πρεσβευτές του ρητού "Value for money", της υπεραξίας αγορών δηλαδή, διαθέτουμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές στο χώρο.

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2 επισκέπτες και κανένα μέλος

hikvision            aleph                        atsumi       cdvi            dower            dahua            Gallagher            hesa            hochiki           kentec            lsvt            optex            paradox1            toiko            tokina            Uniview           western_digital            wizmart

Βρίσκεστε εδώ: Αρχικη Important Issues Ektenia article

Ακολουθηστε μας:

Mission

Market leaders στα Συστήματα Ασφαλείας και τη Μηχανογράφηση, ειδικά στον τομέα Value for Money.

Το σκεπτικό μας βρίσκεται εδώ.

Καριέρα

Σε εμάς, εργάζονται οι καλύτεροι, στους τομείς τους.

Γιατί στην Ektenia;